Υπηρεσίες Διαδανεισμού

Η Βιβλιοθήκη του Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.  ακολουθώντας τις τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις της Κοινωνίας της Πληροφορίας, έχει συμπεριλάβει στις υπηρεσίες της τον Διαδανεισμό.

Ο Διαδανεισμός σκοπό έχει να εξυπηρετήσει τους χρήστες που αναζητούν βιβλία στο σύνολο των ελληνικών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων & των βιβλιοθηκών τους μέσω του Συλλογικού Καταλόγου ( www.unioncatalog.gr ), τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στην βιβλιοθήκη του Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. .

Δικαίωμα Διαδανεισμού έχουν όλοι οι χρήστες που είναι μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.  (σπουδαστές, εκπαιδευτικό & διοικητικό προσωπικό) εφόσον διαθέτουν κάρτα μέλους της βιβλιοθήκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με τον Διαδανεισμό πρωινές ώρες (09.00 με 14.30) στην Υπηρεσία Δανεισμού – Διαδανεισμού. Οι κανόνες Διαδανεισμού & ο αριθμός διαδανειζόμενων βιβλίων ποικίλουν ανάλογα με τον κανονισμό της εκάστοτε βιβλιοθήκης-δανειστή.

Από τον Διαδανεισμό αποκλείονται: χρήστες που καθυστερούν την επιστροφή υλικού και χρήστες της βιβλιοθήκης που δεν διαθέτουν κάρτα βιβλιοθήκης.

Σας ενημερώνουμε ότι στο Δίκτυο Διαδανεισμού Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών δεν εντάσσονται οι Βιβλιοθήκες του Ελληνικοαμερικάνικου  Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού & του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε απευθείας με το προσωπικό των Βιβλιοθηκών αυτών.

Για δανεισμό από τις Βιβλιοθήκες του Ιδρύματος Ευγενίδου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους υπεύθυνους δανεισμού των βιβλιοθηκών αυτών για την έκδοση κάρτας μέλους (με την αστυνομική σας ταυτότητα) και απευθείας πρόσβαση στο υλικό τους με δανεισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιμέρους βιβλιοθήκες που εντάσσονται στο δίκτυο διαδανεισμού των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών πατήστε εδώ.