Η Βιβλιοθήκη του Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.

Η Βιβλιοθήκη του Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.  διαθέτει σύγχρονο αναγνωστήριο, αίθουσα διαδικτύου και δωμάτιο Server τύπου SUN, γραφείο προσωπικού και τμήμα δανεισμού με αυτοματοποιημένο σύστημα.

web page: http://lib.teipir.gr/ 

Στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η βιβλιοθήκη, τον τρόπο λειτουργίας της, τον εξοπλισμό της, καθώς επίσης να αναζητήσετε τα βιβλία και τα περιοδικά που υπάρχουν.

Η Βιβλιοθήκη του Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.  διαθέτει μια άρτια εξοπλισμένη αίθουσα η οποία προσφέρεται για ανάγνωση, αναζήτηση βιβλίων και προσωπική μελέτη. Διαθέτει πλήθος άνετων καθισμάτων, γραφείων ανάγνωσης και κλιματισμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σπουδαστών. Υπάρχει επίσης αντικλεπτικό σύστημα στην πόρτα εισόδου και συστήματος συναγερμού για την προστασία των χώρων της Βιβλιοθήκης.

  Κανονισμός Λειτουργίας Αναγνωστηρίου

  • Σε όλους τους χώρους της βιβλιοθήκης (όπως και στο κλιμακοστάσιο & τον προθάλαμο του αναγνωστηρίου) απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα.
  • Εντός του αναγνωστηρίου δεν επιτρέπονται οι τσάντες, (εκτός από αυτές για την μεταφορά φορητών υπολογιστών), οι καφέδες, τα αναψυκτικά & τα τρόφιμα.
  • Μέσα στο αναγνωστήριο δεν επιτρέπονται οι ομιλίες. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε τον ήχο στα κινητά σας τηλέφωνα.
  • Οι υπολογιστές του αναγνωστηρίου είναι αποκλειστικά & μόνο για την αναζήτηση του υλικού της βιβλιοθήκης. Για την χρήση internet, USB μνήμης, διαχείριση αρχείων & χρήση λοιπών προγραμμάτων παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τους ειδικούς υπολογιστές.
  • Παρακαλούμε σεβαστείτε τον χώρο της βιβλιοθήκης & τους συναδέλφους σας που διαβάζουν. Όταν κουράζεστε από το διάβασμα παρακαλούμε να εξέρχεστε από τον χώρο της βιβλιοθήκης για ένα διάλειμμα. Ας κρατήσουμε όλοι τον χώρο του αναγνωστηρίου καθαρό, πολιτισμένο & χωρίς θόρυβο. Η βιβλιοθήκη ως χώρος & ως υπηρεσίες υπόκεινται διαρκώς σε αλλαγές & διορθώσεις γι’ αυτό ζητούμε την κατανόηση σας.